contacteer mij

Sofia de Groot

Neem contact met mij op

Vraag jezelf altijd af, wat is een "barkruk"? Als je me niet beantwoorden in een redelijke tijd, moet je opnieuw nadenken over uw beslissing. Ik weet zeker dat in deze blog ik niet mijn gevoelens te verbergen. Ik ben een oude dame en ik vertel altijd mijn verhaal. Ik zeg altijd: "Niemand kan alles weten." Dus ik ben geen leugenaar. Maar ik lieg wel. Het is mijn leven. Dus, ik hoop dat je zo vriendelijk om mijn blog te lezen, en ik beloof dat ik u zal beantwoorden in het beste van mijn vermogen. Dank u. Dus, we hebben het over het feit dat een Nederlander en zijn vrouw werden aangevallen door twee mannen, terwijl ze zaten in een bar in Amsterdam en links met een gebroken neus, een van de aanvallers was in zijn jaren '

Deze aanval is een bron van veel woede en frustratie onder de mensen die in Nederland wonen, vooral omdat dit immers Nederland is.

Ik ben altijd blij om vragen van de lezers te beantwoorden. Als u iets wilt vragen in het algemeen of hebben een suggestie voor een blog onderwerp, laat het me weten en ik zal proberen om de beste manier voor mij om te beantwoorden te vinden. Ik praat graag met mijn lezers. Als u een vriendelijke praatje met een medelezer nodig hebt, voel vrij om in het commentaarsectie van blog te posten. Ik zal alle reacties op de blog beantwoorden. U mij ook bereiken door mij een bericht te sturen via mijn contactformulier aan de rechterkant van mijn blog. Ik wil graag met je in contact komen. Ik wil u graag helpen met uw problemen. Als u mijn blog of hebben een probleem mee, zou ik graag om u te helpen zo veel als ik kan. Ik zou u graag vertellen over mijn ervaring op de blog, de tips die ik heb gevonden en eventuele vragen die ik heb. Ik heb ook een link naar de blog op mijn contactformulier hier, zodat u contact met mij op als je problemen mee hebt.

Opening Hours